Text
 
 
 
 
Хлібопекарня
Львівська міні-пекарня "Братванка" випікає хліб, булочки, солодощі за традиційними українськими рецептурами 30-40х років. Ніяких підсилювачів смаку та консервантів у приготуванні здоби не застосовують. Тісто роблять на заквасці, борошно використовують цільнозернове, гречане, пшеничне та безліч інших, тож здоба виходить пухкою, хрумкою та смачною.
Хлібопекарня
Львівська міні-пекарня "Братванка" випікає хліб, булочки, солодощі за традиційними українськими рецептурами 30-40х років. Ніяких підсилювачів смаку та консервантів у приготуванні здоби не застосовують. Тісто роблять на заквасці, борошно використовують цільнозернове, гречане, пшеничне та безліч інших, тож здоба виходить пухкою, хрумкою та смачною.

Пекарі люблять свою справу, адже готувати ароматну випічку без любові і гарного настрою не можна. Вони регулярно беруть майстер-класи у відомих французьких кондитерів та постійно вдосконалюють асортимент і рецептуру, також пекарня "Братванка" проводить майстер-класи для діток.